Yoga

Inleiding Yoga

Docent: Peter ‘Isvarananda’ van Lieshout

Een Yoga opleiding?

Belangrijk om te overwegen…
Ben je gewoon geïnteresseerd in yoga les, maar schrikt een les van 3 uur je af of misschien het feit dat het een opleiding is, probeer het dan het voordeel van de twijfel te geven; voor jezelf! De lessen bieden voldoende afwisseling tussen praktijk en theorie.
De uitgevoerde praktijk wordt met theorie ondersteund en daarnaast krijg je veel diepgaande en interessante onderwerpen aangeboden die in het dagelijks leven direct toepasbaar zijn. Het zal je leven lichter maken en je hoeft echt geen les te gaan geven als je die ambitie niet hebt. Het is bruikbaar en nuttig voor iedereen én het is vooral voor je persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij met opleiding bedoelen is dat we je leren een zelfstandig Yogi of Yogini te zijn en daarmee op den duur Meester over je eigen leven te worden, zodat je niet meer afhankelijk wordt van het “sportschool uurtje” om even wat oefeningen te doen en wat te ontspannen. De sportschool is wel fijn, maar zal structureel niets oplossen. Daarvoor heb je nu eenmaal meer kennis nodig.

Yoga is namelijk veel meer dan wat gymnastische oefeningen. Daarover is veel misverstand. Echte yoga maakt een verschil. Als je nieuwsgierig bent geworden na het lezen van de opleidingsinformatie en je hebt belangstelling, neem dan even contact met ons op. Dan zullen we in een persoonlijk gesprek de verwachtingen proberen af te stemmen en te kijken of het aansluit bij jouw doelen.

Mocht je na onze docentenopleiding nog steeds nieuwsgierig zijn dan kan je daarna nog verder studeren in de Meestersopleiding.

Hatha Yoga (Basis) Opleiding

1-jarige Hatha Yoga Opleiding ter voorbereiding op de Raja Yoga of Docenten Opleiding.
Zie de informatie en het programma van deze opleiding.

Raja Yoga (Docenten) Opleiding

(Seizoen 2013-2014 start alleen een eerste jaar)
3-jarige Raja Yoga of Docenten Opleiding.
Zie de informatie en het programma van deze opleiding.

Yoga Meester Opleiding

Vanwege het grote aantal aanmeldingen kan voor de Meester opleiding niet meer worden ingeschreven.
(Seizoen 2013-2014 start alleen een eerste jaar)
3-jarige Yoga Meester opleiding als vervolg op de Raja Yoga of Docenten Opleiding.
Zie de  informatie en het programma  van deze opleiding.