Opleidingen voor het seizoen 2017-2018 gepland

Het rooster voor het nieuwe opleidingsjaar is gepland.
We starten het nieuwe seizoen op donderdag 31 Augustus 2017 en de laatste van de 40 lessen van het seizoen is gepland voor 5 juli 2018

Yoga
Met betrekking tot de Yoga bieden we één cursus namelijk de Yoga Meestersopleiding. In verband met onze beperkte lescapaciteit en een geplande wijziging in onze doelstellingen worden er (voorlopig?) geen basisjaar en docentenopleiding meer gestart.
De reden is dat we graag meer tijd willen maken voor eigen ontwikkeling en verdere studie naar en onderzoek van de Yoga. Dat kost tijd en met een fulltime baan en een goed draaiende school blijft daar niet veel tijd voor over. Intussen proberen wij een waardige opvolging te zoeken en we hebben misschien al een paar geïnteresseerden.

Met betrekking tot Yoga zal het aanbod er als volgt uitzien:

  • Voor de (3-jarige) Meestersopleiding zal het eerste jaar worden aangeboden op donderdagavond.
    Als er meer aanmeldingen zijn dan dat wij op donderdagavond kunnen plaatsen zal er een tweede lesavond op woensdag worden gepland. Op het inschrijfformulier kan worden aangegeven of woensdag voor jullie als inschrijver ook een mogelijkheid is. De groepsplanning zal dan eventueel in overleg met jullie persoonlijk gebeuren. Als te veel aanmeldingen zijn voor donderdag en er te weinig mogelijkheden zijn om naar de woensdag uit te wijken dan zal er slechts een avond starten en een maximaal aantal leerlingen worden toegelaten op basis van de volgorde van inschrijving.

Overzicht van de inhoud van alle cursussen die we gegeven hebben kunt u hier vinden. Heeft u belangstelling voor andere cursussen dan dat wij aanbieden, dan beveel ik u het Raja Yoga instituut aan te Ilpendam.

Inschrijven kunt u via het inschrijfformulier voor Yoga Meestersopleidingen.

De exacte data en tijden van onze opleidingen kunt u vinden in onze cursuskalender.

Open dagen worden ook dit jaar niet gepland, maar als u belangstelling heeft voor wat we doen of bieden dan kunt u contact met ons opnemen en maken we graag tijd vrij.

We hebben er nog steeds veel zin in en gaan er weer een mooi seizoen van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.