Nieuw domein

Net een nieuwe domein naam gereserveerd op het internet, waarmee onze nieuw te bouwen website voor het Mandala tekenen zal komen. Die reservering van een naam is niet de uitdaging (hoewel… een naam verzinnen die er nog niet is en die toch logisch lijkt), maar een mooi en creatief ontwerp te maken voor die nieuwe website dat is anders.

Daarnaast zijn we bezig ons nieuwe logo verder uit te werken. Het huidige is van de school van mijn leraar (en eigenlijk ook weer niet, want ook hij heeft een oude afbeelding gebruikt) en dat wordt vaker gebruikt voor gerelateerde scholen. Wij willen het logo niet helemaal los laten, maar wel een eigen gezicht geven.

Niet te druk, maar zich wel onderscheidend.
En dan, voor de web developers onder ons. De complete layout opslaan in de style sheet en de content in de pagina’s of misschien wel in de database. Dan is content management een “eitje” en kan je door alleen je style sheet te vervangen, een compleet nieuw gezicht aan je web site geven. Zo heb ik ook al de website voor het studenten project van mijn dochter gemaakt.

Heerlijk om te doen al deze nieuwe dingen. We houden je op de hoogte.